Statistieken

Soccerspot bereikt maandelijks zo'n 200.000 lezers. Het is daarmee een ideale website om op te adverteren voor het grote publiek. Door ons bereik te koppelen aan uw onderneming of product, maakte u gebruik van branding.

De gemiddelde bezoeker op Soccerspot bezoekt 36 pagina's per bezoek. Daarmee bent u zeker dat uw advertenties gezien worden bij het publiek!

Bezoekers Soccerspot Pagina's Soccerspot

Soccerspot heeft een sterk doelpubliek, voornamelijk gevestigd op mannen tussen de 18 en 45 jaar. Een extern onderzoek toonde aan dat alle meerderjarige bezoekers waarvan de leeftijd kon worden bepaald voor ongeveer drie kwart bestaat uit mannen.

Het onderzoek stelde ook vast dat het grootste deel van dit publiek jong-volwassenen blijkt te zijn.

Geslacht Soccerspot Leeftijd Soccerspot

Tenslotte werd ook geconstateerd dat de website voornamelijk gekend is in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Ook Antwerpen is de jongste maanden aan een stevige groei begonnen. Limburg scoort dan weer het zwakste in de statistieken.

In de digitalisering is sinds enkele jaren een duidelijke trend aan de gang. De computer ruimt steeds meer plaats voor smartphones en tablets. Ook Soccerspot merkt deze aanpassing van de markt op, en zet hier dan ook in 2017 extra op in! Verwacht wordt dat tegen eind 2018 meer dan 9 op de 10 bezoekers mobiel naar de website zullen surfen.

Provincie Soccerspot Devices Soccerspot

Naast de website, is Soccerspot ook uiterst actief op Social Media. Met meer dan 11.000 fans op de hoofdpagina bereikt de groep per maand maar liefst 718.565 lezers! In 2017 wordt het Sociaal medium nog stevig uitgebouwd. Digital News Agency verwacht een stijging tot 2,5 miljoen bereikte lezers per maand in 2017.

Bereik Facebook

Ook op Social Media zien we een gelijkaardige tendens onder de fans van Soccerspot. Bijna 9 op de 10 fans van de Facebook pagina is mannelijk, waardoor een duidelijk doelpubliek wordt aangesproken. Ideaal om u te vestigen binnen een marktsegment.

Duidelijk is dat ook op Social Media Oost-Vlaanderen hoge toppen scheert. Niet onlogisch gezien de maatschappelijke zetel van Digital News Agency in deze provincie gevestigd is. Opmerkelijk is, dat West-Vlaanderen en Antwerpen hier veel sterker presteren, en Vlaams-Brabant ietwat achterwege blijft. Vlaams-Brabant steunt dus op een vaste achterban van trouwe lezers, daar waar Antwerpen duidelijk de opmars maakt in het bereik op Social Media.

Geslacht Facebook Provincie Facebook